Blog

Tekintse meg, hogyan néz ki az autójára szerelt vonódoboz.

Tekintse meg, hogyan néz ki az autójára szerelt vonódoboz.

Szeretné megnézni, hogyan néz ki a TowBox csomagtartó az autójával vagy furgonjával, mielőtt megvásárolná? Szeretné előre tudni, hogy egy TowBox EVO vagy egy TowBox V3 passzol jobban az Ön járművéhez? Most már tudod. Az Enganches Aragón kibővített valóság projektet indított, amely lehetővé teszi minden ügyfelünk számára, hogy a TowBoxot az autójával vagy kisteherautójával úgy lássa, mintha valódi lenne. Egy kiterjesztett valóság projekten és az APP Enganches Aragón alkalmazáson keresztül mindössze néhány egyszerű lépést kell követnie, amelyeket ebben a videóban mutatunk meg.

Ha iOS, telefonon követheti az itt. Ha a telefonod Android, akkor megteheti ezen a másik link. Erre a webhelyre kattintva megtekintheti a különböző modelleket részletesen számítógépéről vagy mobiltelefonjáról.

A virtuális valósággal ellentétben a kiterjesztett valóság fenntartja a felhasználó fizikai látóterét, és virtuális elemeket ad hozzá. Ebben az esetben hozzáadja a TowBox csomagtartónkat. Mobiltelefonunkon keresztül csak gyarapítjuk a világról rendelkezésünkre álló információkat.

A webalkalmazás ingyenes interaktív kiterjesztett valóság élményt tesz lehetővé, amelynek köszönhetően a felhasználó bármilyen szemszögből 1:1 méretarányban megfigyelheti a kiválasztott TowBox modellt. elérheti a mobileszközzel.

You must be logged in to post comments

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában