The Beam WHEEL FLASH 2.0 kerékpár mozgásaktivált reflektorok

20,00 € 25,00 €
Adóval együtt

A Wheel Flash 2.0 matricák fényvisszaverő anyagból készültek, üvegpor pigmentet használnak, hogy megragadják a szórt fényt, és sokkal nagyobb intenzitással verik vissza, így éjszaka azonnal láthatóvá válik a járművezetők számára.

Színes

Raktáron
Leírás
wheel flash

12 db öntapadó fényvisszaverő szalag.

4 színárnyalatban kapható.

Rossz fényviszonyok mellett is garantálják a láthatóságot.

A matricák vízállóak.

Minimalista kialakítás.

Ultrakönnyű - 0,5 gr.

Könnyen eltávolítható maradványok és felni sérülések nélkül.

Minden felnihez használható: szén, alumínium és acél.

Könnyedén ragaszthat WHEEL FLASH 2.0 fényvisszaverő matricákat a kerekeire, hogy a vezetők bármilyen környezetben észrevegyenek. Mivel az autó fényszórói lefelé mutatnak, a kerékpár kerekei azonnal észrevehetők lesznek fényvisszaverő matricák használatakor. Ezenkívül a WHEEL FLASH matricák akár 400 m távolságból is láthatóak.

Azonnali láthatóságot biztosítanak anélkül, hogy befolyásolnák a kerékpár aerodinamikáját, teljesítményét és megjelenését. A terméket Franciaországban tervezték.

Garantálják a teljes láthatóságot, tapadnak a kerékpár kerekeihez és kormányához, aminek köszönhetően rossz fényviszonyok között is láthatóak leszel akkumulátorok és elektronika használata nélkül.

LÁTHATÓSÁG GYENGE FÉNYBEN.

Szinte lehetetlen elkerülni az alkonyatkor vagy sötétedés utáni vezetést, akár a rövid téli napokon ingázik, akár tavaszi vagy nyári szürkületben vezet. A WHEEL FLASH fényvisszaverő matricák segítenek az autósoknak, hogy lássák Önt, és ezáltal növeljék biztonságát az úton.

NEM BEFOLYÁSOLJÁK A TELJESÍTMÉNYEDET.

Az egyszerű univerzális WHEEL FLASH matricák, amelyek bármilyen kerékpárhoz illeszkednek, javítják a láthatóságot anélkül, hogy befolyásolnák a kerékpár aerodinamikáját és menetét.

ÜVEGPORBÓL KÉSZÜLT.

Felejtsd el a nehéz, terjedelmes műanyag alkatrészeket. Ezek a minimalista, nagy teljesítményű matricák egyszerre könnyűek, minimalisztikusak és teljesen vízállóak.

wheel flash
wheel flash
wheel flash
Termék részletei
THE BEAM
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “The Beam WHEEL FLASH 2.0 kerékpár mozgásaktivált reflektorok”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában