The Beam CORKY URBAN kerékpáros visszapillantó tükör

29,00 €
Adóval együtt

A CORKY Urban visszapillantó tükör szó szerint biztosítja a visszapillantó erejét, és növeli kerékpárja funkcionalitását és biztonságát. Úgy tervezték, hogy egyszerűen rögzíthető a kerékpár kormányához, és azonnal felhajtható, 120°-ban domború visszapillantó tükröt biztosítson.

Leírás
promote_bg.jpg

360 fokos forgatás.

Csavaros mód Ø 18-23 mm-es kormányhoz.

A tükör átmérője: 35 mm.

Súly: 30 g.

A csomag tartalma: Visszapillantó tükör szilikon tartóval, hatszögletű kulccsal 2 db.

Anyagok: Anyag: ABS test, polikarbonát (PC) üveg, acél csavar.

A CORKY Urban tükör lehetővé teszi a biztonságos kerékpározást, függetlenül attól, hogy városi kerékpárt, mountain bike-ot, eBike-ot, robogót vagy valami mást használ. Könnyen felszerelhető a két mellékelt mód egyikével: fix helyzetben vagy szilikon rögzítéssel. A Franciaországban tervezett és Dél-Koreában gyártott kerékpáros tükör 360 fokos szögállítást kínál. Polikarbonát PC-üvegből készült, és ellenáll a mindennapi kopásnak. Valójában akár 100 méterrel is beláthatsz magad mögé, ami sokkal több annál, mint amennyit a válla fölött látva. Ideális ingázók, szabadidős kerékpárosok és edzõk számára. Franciaországban tervezték és Dél-Koreában gyártották.

OPTIMÁLIS VISSZANÉZET.

A tükör segítségével akár 100 méterrel is beláthatsz magad mögé, ami sokkal több annál, mint amennyit a vállad fölött átnézve látsz. Ideális városi vezetéshez.

KOMPAKT ÉS KÖNNYEN KIPORTOLHATÓ.

Úgy tervezték, hogy tökéletesen csatlakozzon kerékpárja kormányához, így azonnal kihajtható, 120°-ban domború visszapillantó tükröt ad, amelyből tudhatja, mi van mögötte. Elkísérheti Önt a mindennapi életében.

MINDEN SZÁLLÍTÁSI ESZKÖZHEZ ALKALMAZHATÓ.

A CORKY URBAN városi kerékpáron, mountain bike-on, eBike-on, robogón és másokon használható. Könnyen felszerelhető a két mellékelt mód egyikével: fix helyzetben vagy szilikon rögzítéssel.

UNIVERZÁLIS TELEPÍTÉS.

Kétféle rögzítési módot tartalmaz a kormányra, fix helyzetben vagy szilikon tartó segítségével. Lehetővé teszi, hogy használat után eltávolítsa és egy másik kerékpáron használja.

TISZTA NÉZET A HÁTA MÖGÖTT.

Valójában akár 100 méterrel is beláthatsz magad mögé, ami sokkal több annál, mint amennyit a válla fölött látva. Ideális ingázóknak, kerékpáros szabadidős tevékenységekhez, valamint edzõknek.

CORKY URBAN
CORKY URBAN
CORKY URBAN
CORKY URBAN
CORKY URBAN
CORKY URBAN
Termék részletei
THE BEAM
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “The Beam CORKY URBAN kerékpáros visszapillantó tükör”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában