The Beam CORKY X kerékpáros tükör szemüveghez

59,00 €
Adóval együtt

A CORKY X egy visszapillantó tükör kerékpáros szemüveghez, amely biztosítja, hogy kerékpározás közben ne kelljen a válla fölött néznie. Egy szempillantás alatt látni fogja a hátulról közeledő járműveket. Így az Ön előtt álló útra koncentrálhat, teljesen összpontosítva és ideális vezetési pozícióban.

Színes

Raktáron
Leírás

Alacsony súly 14 gramm.

Rezgésmentes – remek kilátás hátulról.

360°-os forgatás.

Nem akadályozza a kilátást az előttünk lévő útra.

Áttekintést kap a mögötte haladó többi kerékpárosról és autóról.

Minden szemüveggel kompatibilis.

Szín: fekete, fehér, sárga.

 

promote_bg.jpg

 

A CORKY X tükröt úgy tervezték, hogy kerékpározás közben maga mögé nézzen anélkül, hogy fizikailag a válla fölött nézne. Esztétikus és modern kialakítású. Ez a kis tükörrel felszerelt szemüveg-tartozék lehetővé teszi, hogy azonnal mögé nézzen, egyszerűen csak a szeme sarkából.

A CORKY X univerzális kivitelben kerül forgalomba. Könnyen, biztonságosan és kényelmesen rögzítheti bármilyen szemüvegre. A termék erősen tükröződő akril PC tükröt használ, amely hasonló a kereskedelmi tükrökkel, de a tömegének töredéke. A tükör a látómező legsarkában található, így nem akadályozza a rálátást az előttünk álló útra. Állítható házba van felszerelve, amely lehetővé teszi a tükör bármely irányba történő megdöntését, kiküszöbölve a holttereket, így tökéletes rálátása van arra, ami mögötted van.

A termék súlya, alakja, aerodinamikája és funkcionalitása kritikus szerepet játszik abban, hogy hibátlanul működjön anélkül, hogy meghibásodás vagy balesetet okozna. A CORKY X konstrukciója három kulcsfontosságú dolgot valósít meg ebben a tekintetben: A. aerodinamikus forma, amely lehetővé teszi, hogy a keresztmetszet áthaladjon a levegőn anélkül, hogy menet közben elhajolna vagy deformálódna, B. könnyű szerkezet 14 grammos tömeggel, nem nehezíti le az üvegeket és nem dől el, és C .hibátlan és egyszerű összeszerelés megbízható stabilitással. A tükör nem rezeg és nem változtatja a szöget nehéz terepen történő vezetés közben. A koncepciót Franciaországban tervezték, és Dél-Koreában gyártják.

NEM KELL VISSZANÉZNI.

A CORKY X tükörnek köszönhetően nem kell a válla fölött néznie, hogy egy szempillantással lássa hátulról a szembejövő forgalmat. Így az Ön előtt álló útra koncentrálhat, és ugyanakkor optimális vezetési pozícióban maradhat.

TELJESÍTMÉNYRE ÉPÍTETT.

Aerodinamikus forma, amely lehetővé teszi a levegő keresztmetszetét anélkül, hogy a tükör elhajolna vagy deformálódna vezetés közben. Könnyű konstrukció, amely nem okozza az üvegek megdöntését, és a tükör stabil rögzítése, amely nem rezeg és nem változtatja a szöget egyenetlen terepen történő vezetés során.

NINCS HALT HELY LÉT.

A tükör a látómező legsarkában található, így nem akadályozza a rálátást az előttünk álló útra. Állítható házba van felszerelve, amely lehetővé teszi a tükör bármely irányba történő megdöntését, kiküszöbölve a holttereket, így tökéletes rálátása van arra, ami mögötted van.

HOGYAN KELL BESZERELNI A TÜKRÖT.

A CORKY X univerzális kivitelben érkezik. Bármilyen szemüvegre biztonságosan, kényelmesen és pillanatok alatt felszerelhető. A termék erősen tükröződő akril PC tükröt használ, amely hasonló a kereskedelmi tükrökkel, de a tömegének töredéke.


MINDEN NAPSZEMÜVEGHEZ ALKALMAZHATÓ.

jpg" width="360" height="360" alt="CORKS X (2).jpg" />
CORKS X (4).jpg
CORKS X (6).jpg
CORKS X (7).jpg
CORKS X (9).jpg
Termék részletei
THE BEAM
Új

Megadott referenciák

ean138809554460603
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “The Beam CORKY X kerékpáros tükör szemüveghez”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában