Seasucker MINI BOMBER 2 kerékpár

483,12 € tax incl.
402,60 € tax excl.

-12%

549,00 € tax incl.

Posledný 1 ks skladom

New

Innovatív rendszer – forradalom a szegmensben!

Terhelhetősége 44 kg (2 kerékpár)

Vákuumos tapadókorongok teljesítménye és ellenállása 540 kg-ig!

Minden karosszériatípushoz - acél, üveg, üvegszál

Delta Bike PRO villatartó

QR 9 mm / MTB 12/15/20 mm fix tengely

Súly 4,06 kg

A hordozó érintkezési felületének szélessége 700 mm

Vákuumszint-jelző (erő) jelző

ISO / városi ütközési teszt: IGEN


Fontos: Ez egy eredeti Seasucker termék, amely a legjobb minőségű anyagokból készül a "Made In USA" márkanév alatt, amely a piacon elérhető olcsóbb utánzatokkal ellentétben kiterjeszti és javítja a termék funkcionalitását, és sokak számára előnyös a tulajdonos számára. évek.


More details

More info

Mini Bomber - a legnépszerűbb megoldásunk

A Seaasucker hordozók alapkivitelben 9 mm-es gyorscsatlakozóval vannak ellátva, de ezt kicserélheti az általa választott típusra (a fenti menüből válassza ki a változatot), vagy ha különböző típusú kerékpárokkal rendelkezik, írja meg üzenetben és a szükséges adaptert típusokat elküldjük Önnek.

9 mm x 100 mm QR - ( gyorskioldó )

12 mm x 100 mm fix tengely ( 12 mm átmenő tengely )

15 mm x 100 mm fix tengely ( 15 mm átmenő tengely )

15 mm x 110 mm BOOST Fix tengely ( Thru-Axle BOOST )

A MINI BOMBER praktikus autószállító 2 kerékpár tárolására, és legnagyobb előnye a sokoldalúság

Ha 2 biciklije van, és mindegyik más villával rendelkezik, akkor lehetőség van speciális fogantyús kerékpártartó használatára, valamint szabványos 9 mm-es QR-szárral.

Ideális hely az autó tetején

Nincs szükség más tartókra, keresztlécekre stb. Ideális megoldás a sportautók és minden olyan jármű tulajdonosai számára, ahol nincs szükség további tartókra

Teljesen kitűnnek a fémhez (acél - karosszéria), műanyagokhoz és üvegszálas autófelületekhez való tapadásban

A vákuumos tapadókorongok felépítése szupergyors, és ami a legfontosabb, tartós megoldás. 1 tapadókorong 90 kg-ig kibírja a piacon !!

A tapadókorongok polietilénből (HDPE) készülnek, amely rendkívül erős és tartós, ugyanakkor puha, hogy másolja a test kerek íveit

A Seasucker hordozók nem hagynak karcolást a testen, ellenállnak az UV sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak

Az autó tetejére vagy szélvédőjére való felszerelésre tervezték az aerodinamikai ellenállás csökkentése érdekében a szállított kerékpárról

A nagy szilárdságú, széles kioldási tartománnyal rendelkező villatartó megkönnyíti az első villa megtartását anélkül, hogy minden alkalommal meg kellene húzni a másik oldalon lévő csavart.


Letöltés

A SeaSucker hordozókat az azonos nevű floridai székhelyű cég gyártja. Maga a név a tengeri tintahal szinonimája, pontosabban a balektakaró vállaira utal. Ez a vákuumos tapadókorong-rendszer pedig meglepően egyszerű, intuitív és egyben hihetetlenül tartós rögzítést hoz létre közvetlenül az autó karosszériájához. Itt fontos megjegyezni, ahogy a gyártó elmagyarázza, hogy a rendszer vákuumot (nem vákuumot) használ tapadókorongok helyett. És hogy van egy alapvető különbség, arról magam is meggyőződtem a neten végzett saját keresésem után.

A www.deltakits.com, Vacuum Cup Lesson 101 szerint a tapadókorongok gumiból, szilikonból és hasonló puha anyagokból készült kerek tárgyak, amelyek nem porózus felületeken használhatók. A víz vagy a levegő vákuumot hoz létre a tapadókorongban és az ún részleges vákuum. A vákuumos tapadókorongok is jellemzően gumiból, szilikonból vagy puha anyagokból készülnek, de a tapadókorongokkal ellentétben tartalmaznak egy kart, gombot vagy szivattyút, amely elválasztja a tapadókorong közepét a felülettől azáltal, hogy vákuumot hoz létre, amely biztonságosan tartja a tapadókorongot. a tapadókorong felületének külső szélei. A vákuumos tapadókorongok általában laposabbak, pl. hogy jobban érintkeznek az anyag felületével. Az eredmény egy biztonságosabb és tartósabb "szívás" minimális nyomásfelhalmozódás mellett, mérettől függetlenül tapadókorongok.

<divclass="col-xs-12 col-md-6">Letöltés

Letöltés

A SeaSucker hordozók számos lehetőséget kínálnak a kerékpárosoknak. A beszerelés olyan egyszerű, az egyes alkatrészek pedig kompaktak és könnyűek, hogy ezekkel a tartókkal való vezetés igazi élvezet. Az Ön döntése, hogy másodperceken belül az autóban hagyja-e a csomagtartót, vagy a csomagtartóban tárolja. Ha mindennek ellenére szkeptikus a Seasucker hordozókkal kapcsolatban (hidd el, én is voltam az első órákban...), akkor meggyőződhet az a tény, hogy a profi peloton olyan nevek, mint a Z. Štybar, ill. M. Cavendish rájuk bízta értékes barátaikat, akik ezt a hordozót használják. Ezeknek a hordozóknak az a korlátja, hogy a tartók nem zárhatók az autóhoz. Azonban kompaktságuk és szupergyors szétszerelési lehetőségük alapján (igazából egy gomb minden tapadókorongon, ami azonnal kioldja a rögzítést...) ennek nem szabadna komoly negatív hatást gyakorolnia a termék funkcionalitására.


Csomag tartalma

  • MINI BOMBER 2 - kerékpáros vákuumtartó (4 tapadókorong)
  • 2 db villatartó 9 mm-es tengelyen gyorskioldással
  • 2 x hátsó kerék tartó biztonsági retesszel
  • 5 g-os tubus kenőanyaggal a tapadókorong karbantartásához
  • 1 x tartalék tapadókorong pumpával

Termék videó

Accessories

other products in the same category:

Vaša otázka

Ak máte záujem o bližšie informácie k tomuto produktu, napíšte nám

(nepovinné)
*(na túto adresu Vám odošleme email)

Download

Seasucker MANUÁL

Seasucker - Návod na použitie

Download (837.27k)