Seasucker PALLAVICINI SÍ hordozó

419,00 €
Adóval együtt

Legyen Ön az első, aki egy teljesen új dizájnt tapasztal meg egy teljesen új koncepcióhoz - az utazó síléctartóhoz. Könnyű és kompakt ahhoz, hogy a síelés célpontjáig utazhasson, vagy a csomagtartójában vagy a garázsban tárolható anélkül, hogy zavaróan járna.

Leírás

ÚJ KONCEPCIÓ.

A világ leggyorsabb és legsokoldalúbb sítartója.

Túlméretes aktív vákuum tapadókorongok - ellenállás 130 kg-ig.

Prémium minőség.

2 pár síléc + bot, vagy 2 snowboard.

Terhelhetőség: 32 kg.

Minden típusú autóhoz alkalmas.

Az USA-ban készült.


Fontos: Ez egy eredeti SeaSucker termék, amelyet a legjobb minőségű anyagokból gyártanak a "Made In USA" márkanév alatt, amely a piacon elérhető olcsóbb utánzatokkal ellentétben kibővíti és javítja a termék funkcionalitását, és előnyökkel jár a tulajdonos számára. sok év.


Nincs állandó rögzítés. Nincs csavar. Nincs probléma.

Legyen Ön az első, aki megtapasztalhatja egy teljesen új koncepció – az utazó síléctartó – teljesen új dizájnját. Könnyű és kompakt ahhoz, hogy a síelés célpontjáig utazhasson, vagy a csomagtartójában vagy garázsában tárolható anélkül, hogy zavaróan járna.

Mint minden SeaSucker termék, szükség esetén biztonságosan rögzíthető, és szükség esetén eltávolítható a két erős, 152 cm-es SeaSucker tapadókorongnak köszönhetően mindegyik tartókonzolon.

A hordozó teste rendkívül tartós HDPE-ből készült; a sí- és snowboardnyílások párnázottak, hogy megóvják a felszerelést.

Akár két garnitúra síléc és bot vagy két snowboard tárolására alkalmas. A csomag tartalma két állvány (egy elöl, egy hátul), valamint síléc- és snowboard-rögzítő hevederek és rúdrögzítő zsinórok.

Termék videó.

Csomag tartalma.

2 x SKI konzol 4 x vákuum tapadókorong (átmérő 152 mm).

4 db biztonsági gumi heveder védőhabbal.

4 x védőkupak tapadókorongokhoz.

Szerszámok: 1 x imbuszkulcs és 1 x villáskulcs.

Rozsdamentes acél csavarok és tartozékok.

Kenőanyag a vákuumszivattyú karbantartásához.

Kézikönyv

Új autó vásárlásakor nem kell új síléctartót vásárolnia. Ezt a rendszert használhatja saját autóján és barátja vagy más kölcsönzött autóján is. Kompakt méretei lehetővé teszik, hogy a hordozót a bőröndbe helyezze, ha repülővel utazik.

Termék részletei
SEASUCKER
SK2425
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Seasucker PALLAVICINI SÍ hordozó”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában