SeaSucker HUSKE 20 x 100 mm-es adapter

39,00 €
Adóval együtt

Az elmúlt években a gyártók új szabványokat fogadtak el és vezettek be az első kerék felszerelésére vonatkozóan. A két leghíresebb és ma leggyakrabban használt a gyorskioldó, az ún Gyorskioldó és rögzített tengely (Thru-Axle).

Leírás

Eredeti kiegészítők.

2 x vég adapter.

"BOOST" típusú villák fix tengellyel 20 x 100 mm.

Anyaga: Alumínium.

A végsapkák egyszerű cseréje.

Könnyű telepítés az "O" gyűrűvel.

Az USA-ban készült.


Fontos: Ez egy eredeti Seasucker termék, amely a legjobb minőségű anyagokból készül a "Made In USA" márkanév alatt, amely a piacon elérhető olcsóbb utánzatokkal ellentétben kiterjeszti és javítja a termék funkcionalitását, és előnyöket biztosít a tulajdonos számára. sok év.


Az elmúlt években a gyártók új szabványokat fogadtak el és vezettek be az első kerék felszerelésére vonatkozóan. A két leghíresebb és ma leggyakrabban használt a gyorskioldó, az ún Gyorskioldó és rögzített tengely (Thru-Axle).

A gyorskioldó tengely beépített karral rendelkezik, amely után úgy tűnik, hogy a kerék kiesik a villából. Ezért nevezzük az ilyen típusú villákat „kieső” villának is.

A Thru-Axle egy visszahúzható tömör tengelyt használ a kerék felszereléséhez, amely 9 mm, 12 mm, 15 mm vagy 20 mm átmérőjű lehet.

A villák szélessége is többféle méretű lehet, így az aero tetőcsomagtartó használata előtt kihívások és kérdések merülnek fel a villa típusának és rögzítési módjának megválasztásával kapcsolatban.

Erre a problémára fejlesztette ki a SeaSucker a HUSKE univerzális villarögzítő rendszert.

Tehát mi is az a HUSKE? A név az angol "Hub Standards Keep Evolving" rövidítése.

Az alap az univerzális HUSKE tartó (külön megvásárolható), amelybe a kívánt kerékrögzítési típusnak megfelelő végsapkákat helyezheti.

Ennek eredményeként a következő típusú kerékpárok szállíthatók:

9 mm x 100 mm QR - Gyorskioldó.

12 mm x 100 mm Fix tengely (Thru-Axle).

15 mm x 100 mm Fix tengely (Thru-Axle).

15 mm x 110 mm Fix tengely (Thru-Axle).

A Seasucker HUSKE külön termékként is szerepel, amelyet külön is megvásárolhat, vagy készletként a megfelelő végadapterekkel.

Termék videó

Termék részletei
SEASUCKER
BA1429
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “SeaSucker HUSKE 20 x 100 mm-es adapter”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában