Spinder SL3 kerékpárszállító vonóhorogra

875,00 €
Adóval együtt

Az SC2 modell a holland Spinder gyártó új termékcsaládjának csúcstartója. Nyugat-Európa szegmensvezetője és a kerékpározás fővárosa idén olyan innovációkkal érkezik, amelyek a funkcionalitásra és a luxusra helyezik a hangsúlyt. Egyedülálló termék és megtérülő befektetés.

Leírás
promote_bg.jpg

ÚJ MODELL 2023!

Robusztus hordozó prémium minőségben.

Duplikált LED világítás.

A gyártó SZABADALMAS rendszere a gyors és határozott rögzítéshez a vonószerkezethez.

Kompatibilis a Fix4ike típusú vonószerkezettel.

Az összecsukás helyett egyedülálló kihúzható mechanizmus kompatibilitást és hozzáférést biztosít a poggyászhoz még a függőleges hátsó ajtóval rendelkező lakókocsik, furgonok és MPV-k számára is.

E-bike kompatibilis.

Adapter elérhető a 3. kerékpárhoz (nem tartozék).

Csomagszállításra használható - elérhető szállítódoboz BX1 (nem része a csomagnak).

Súly 20 kg.

Terhelhetőség: 60 kg.

Max. tengelytáv 1400 mm.

Max. rögzítési keret szélessége 110 mm.

Max. héj szélessége 3,25" (82 mm).

Méretei: 140x79x75 cm.

Méretek összecsukva: 27x87x81 cm.

Villanyszerelés (13 tűs), beleértve a 13/7 pólusú. adapter.

EU homologizáció.

promote_bg.jpg

A prémium holland Spinder gyártó új termékcsaládjának robusztus kerékpártartója valószínűleg a legsokoldalúbb tartó a piacon, és sok tekintetben egyedülálló termék, amely stílusos matt fekete színbe burkolva csúcsminőségű kivitelezést, funkcionalitást és luxust kínál a tulajdonosnak.

Autója általános esztétikai benyomását javítják az itt felhasznált anyagok, amelyekből az autó készült.

A Spinder SC2 prémium kerékpártartó 2 kerékpár szállítására, vagy az S40001 adapter megvásárlásával 3 kerékpár szállítására szolgál (lásd a tartozékokat), maximum 60 kg-os teljes teherbírással (lásd az alábbi táblázatot), amely teljesen kompatibilis és ideális elektromos kerékpárok szállítására.

Ezenkívül ezt a tartót 3 kerékpárhoz - SL3 modell - használhatja szállítási platformként poggyász és egyéb sportfelszerelések szállításához a BX1 szállítódoboz megvásárlása után - lásd a tartozékokat.

Kompakt méretei és súlya gyors és egyszerű össze-/leszerelést tesz lehetővé a vonószerkezetről. Ez a gyártó szabadalmaztatott rendszerét használja, és a hordozó összecsukható képessége megkönnyíti a tárolást, amikor a hordozó nincs használatban.

Az összecsukható mechanizmust egy robusztus, akár 51 cm-es sugarú kihúzó rendszer váltja fel, amely lehetővé teszi a különböző típusú és kivitelű autók csomagterébe való problémamentes hozzáférést, mint például lakóautók, személyszállító furgonok, kisbuszok, városi MPV-k és minden haszongépjármű.

Az magától értetődő, hogy a szállított kerékpárok dupla reteszeléssel vannak ellátva, a karokban lévő bilincsekbe integrált biztonsági zárakkal, valamint a kar mechanizmusában található reteszeléssel, amely lehetővé teszi a hordozó rögzítését az autóhoz.

A fluoreszkáló LED-ekkel felszerelt hátsó dupla világítás integrált tolató- és ködlámpával rendelkezik, ami egyes EU-országokban kötelező.

A Spinder SC2 - kerékpártartó alumínium ötvözetből készült, fekete műanyag elemekkel kombinálva, és közvetlenül a krről használható.Abice.

A csomag tartalmaz egy adaptert 13/7 pólushoz. elektromos aljzat a járműben.

Az elérhető tartozékok között megtalálható a nehezebb elektromos kerékpárok megrakására alkalmas rámpa is.

Max. a vonószerkezet függőleges terhelése (lásd a jármű TP-jét)

Max. teherbírás/kapacitás

50 kg 30,5 kg
60 kg 40,5 kg
75 kg 55,5 kg
90 kg Max. 60 kg

Termék részletei
SPINDER
S30002
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Spinder SL3 kerékpárszállító vonóhorogra”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában