HandiRack® + HandiHoldall™ 175 literes tetőtáska

199,00 €
Adóval együtt

Univerzális tetőtartó HandiRack és összecsukható tetőtáska HandiHoldall 175 Liter

HandiHoldall kapacitás: 50 Kg

HandiRack kapacitása: 80 kg

Méretek: 110 x 40 x 40 cm

Méretek összecsukás után: 59 x 17 x 13 cm

Űrtartalom: 400 liter

Hegesztett zárható cipzárak

Tartós és robusztus anyag

Utazótáskában szállítjuk

100%-ban hordozható

Szuper gyors összeszerelés

Leírás

Tetőtáska HandiHoldall 175 L

A 175 literes űrtartalmú, teljesen vízálló felépítésű HandiHoldall összecsukható tetőbox ezért kiváló alternatívája a klasszikus doboznak. Rögzítheti tartósan rögzített fémtartókra vagy a hordozható HandiRack hordozóra. Ez az összecsukható hordozható tetőbox a kompakt tárolási előnyt kínálja, amikor a doboz nincs használatban. A mellékelt utazótáskában lévő doboz méretei: 59 cm x 17 cm x 13 cm.

A HandiHoldall strapabíró és kiváló minőségű anyagból készült, "szárazzsákos" technológiával, amely biztosítja a doboz abszolút vízállóságát vezetés közben bármilyen kedvezőtlen időjárási körülmény között.

Univerzális tetőtartó HandiRack

A HandiRack egy kiváló ötlet - egy teljesen univerzális, többfunkciós és könnyen tárolható tetőcsomagtartó, amelyet néhány perc alatt össze- és szétszerelhet.

Egyik HandiHoldall tetős utazótáskáinkkal kompatibilis, tökéletes megoldás nyári vagy téli vakációhoz, sport és utazás szerelmeseinek, valamint minden aktív életmódot folytatónak.

Ennek a rendszernek az előnyei első pillantásra nyilvánvalóak. A Handirack egy univerzális (minden járműre alkalmazható) és pénzügyileg vonzóbb alternatívája a hagyományos tetőcsomagtartóknak.

A gyors és nem állandó összeszereléssel járó rendszer gyakorlati előnyét mindenki értékelni fogja, akinek időnként el kell vinnie valamit autóval, legyen szó kerti nyugágyról vagy új Ikea gardróbról. Kiválóan alkalmas bármilyen evezős vagy egyéb sporteszköz szállítására.

Tökéletes nyaraláshoz, amikor megérkezik és kipakolja a poggyászát, egyszerűen leereszti és elhelyezi a Handirack-et, majd elrakja a csomagtartójába.

Praktikus utazótáskában szállítjuk, melyben mindig kéznél van.Ha nyaralni szeretne autót bérelni poggyász vagy sportfelszerelés szállítására, a Handirackot könnyedén felszerelheti bármilyen típusú járműre.

A HandiRack robusztus, teljesen biztonságos és teljes mértékben megfelel az EU tetőcsomagtartókra vonatkozó ISO/PAS 11154 szabványnak.

Az ezt követő összeszerelés nem is lehetne egyszerűbb – a hevedereket át kell húzni az ajtón az autó belsején keresztül, és néhány másodperc alatt felfújja a tartórudakat a mellékelt nagy teljesítményű szivattyúval.

A hordozó teherbírása 80 kg-ig terjed (ez az adott modelltől függ, ezért mindig konzultáljon autója gyártójával), és teljesen kompatibilis a 2, 3, 4 és 5 ajtós autókkal (természetesen a kabriók kivételével ).

A HandiHoldall csomag tartalma

  • 1 x HandiHoldall
  • 4 x üvegszálas, nagy szilárdságú merevítő rudak
  • 1 x nejlon utazótáska
  • 2 x 3 m-es fekete szorítópántok csattal
  • 1 x részletes tájékoztató kézikönyv
  • 1 x készlet fém tetőcsomagtartókhoz való rögzítéshez

A HandiRack csomag tartalma

  • 2 db HandiRack tartócső (elöl és hátul) 5 db fém „D” horgonygyűrűvel
  • 2 x 3 m hosszú, strapabíró, nylon pántok - HandiStraps
  • 1 db nagy teljesítményű, 1000 cm3-es "kettős hatású" kézi szivattyú - HandiPump
  • 1 x nylon utazótáska
  • 1 x részletes kézikönyv és használati utasítás

Termék videó

Termék részletei
HandiWorld
HHKOM175
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “HandiRack® + HandiHoldall™ 175 literes tetőtáska”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában