RockyMounts DROPTOP kerékpártartó

105,00 €
Adóval együtt

Bemutatjuk a DropTop-ot, a többcélú kerékpártartónkat, mint kerékpártartót autók, kisteherautók, lakókocsik tárolóhelyeihez vagy kisteherautókhoz. A szabadalmaztatott bilincs védő TPU töltettel lehetővé teszi a kereszttengelyes szabványú kerékpárok rögzítését.

Leírás
rockymount-promo.jpg

Az egyetlen átmenő tengelyes kerékpártartó fix tengelyhez, reteszelési lehetőséggel.

Kompatibilis a 12 mm-es, 15 mm-es és 20 mm-es, maximum 110 mm-es tengelyekkel (a 20 mm-es tengelyek felszereléséhez szükséges a belső TPU betét meghosszabbítása).

Kerékpárok rögzítése függőleges vagy vízszintes helyzetben.

A ragasztóanyagból készült TPU betét alkalmazkodik a 12 mm-es és 15 mm-es tengelyek körvonalaihoz és méreteihez.

Lopásgátló: A betét TPU felülete kellően tapad az anyaghoz, és megakadályozza a tengelyek elmozdulását és nemkívánatos elmozdulását a reteszelt tartóban.

Használható kerékpárokhoz is QR 9mm-es rögzítőrendszerrel, dummy Axle adapterrel - lásd a tartozékokat.

1 kerékpárhoz 21 kg-ig. A zárbetét, a kulcskészlet és a rögzítési tartozékok a csomag részét képezik.

A méretek - lásd az alábbi képet - 24 mm x 35 mm x 6 mm vastagok, M6 x 1 mm-es furatokkal a konzol kívánt helyzetbe történő rögzítéséhez.


Fontos: A DropTop tartó tervezési specifikációi nem teszik lehetővé a Mavic Speed Release rendszerrel és a speciális 12 mm-es menet nélküli villákkal való használatát. Akárhogy is, használja a HotRod tartót.

Fontos: A DropTop tartó NEM kompatibilis a Cannondale Lefty villákkal és rendszerekkel. Ha ehhez a rendszerhez DropTop tartót kell használnia, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.


A bilincs védő TPU-töltése lehetővé teszi a 12 és 15 mm átmérőjű és legfeljebb 110 mm hosszú keréktengelyek cseréjének szükségességét. Ez a védőbetét olyan anyagból készült, amely könnyen alkalmazkodik a tengelyek méretének és alakjának minimális eltéréséhez.

A DropTop beépített furatokkal rendelkezik a vízszintes és függőleges rögzítéshez.

A Dummy Axle adapterrel ellátott DropTop tartó QR 9 x 100 mm-es gyorskaros rendszerű kerékpárok felszerelésére használható.

Termék videó

Termék részletei
ROCKYMOUNTS
10880
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “RockyMounts DROPTOP kerékpártartó”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában