Seasucker akciókamera tartó

79,00 €
Adóval együtt

Manapság mindenki azt hiszi, hogy valami különlegeset fog elkapni a kameráján (még mindig várunk egy tisztességes Yeti-videót), de soha nem fogsz tökéletes felvételt készíteni, ha a GoPro vagy más akciókamerád nincs mindig készen lő.

Leírás

Akciókamera tartó.

1 x 12 cm-es rendkívül ellenálló tapadókorong.

Az USA-ban készült


Fontos: Ez egy eredeti Seasucker termék, amely a legjobb minőségű anyagokból készül a "Made In USA" márkanév alatt, amely a piacon elérhető olcsóbb utánzatokkal ellentétben kiterjeszti és javítja a termék funkcionalitását, és előnyöket biztosít a tulajdonos számára. sok év.


Akciókamera tartó

Manapság mindenki azt hiszi, hogy valami különlegeset fog elkapni a kameráján (még mindig várunk egy tisztességes Yeti videót), de soha nem fogsz tökéletes felvételt készíteni, ha a GoPro vagy más akciókamerád nincs mindig készen lő.

Mi is lehetne jobb, mint a rugalmas akciókamera-tartónkhoz rögzíteni, amely egy praktikus alumínium (masszív) eszközadapter a 12 cm-es SeaSucker tapadókorong tetején.

Rögzítse autójához, csónakjához, helikopteréhez vagy bárhová, ahol csak akarja, mivel a SeaSucker nagyon gyors és egyszerű.

Termék videó

Termék részletei
SEASUCKER
EL5999
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Seasucker akciókamera tartó”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában