SeaSucker HUSKE 9 x 100 mm-es adapter

39,00 €
Adóval együtt

Eredeti kiegészítők

2 x vég adapter

1 x 9 mm-es gyorskioldó

Anyaga: műanyag kompozit

Egyszerű terminálcsere

Könnyű rögzítés "O" gyűrűvel

Az USA-ban készült


Fontos: Ez egy eredeti Seasucker termék, amely a legjobb minőségű anyagokból készül a "Made In USA" márkanév alatt, amely a piacon elérhető olcsóbb utánzatokkal ellentétben kiterjeszti és javítja a termék funkcionalitását, és sokak számára előnyös a tulajdonos számára. évek.


Leírás

Az elmúlt években a gyártók új szabványokat fogadtak el és vezettek be az első kerék rögzítésére vonatkozóan. A két legismertebb és ma leggyakrabban használt gyorscsatoló, az ún Gyorskioldó és rögzített tengely (Thru-Axle). A gyorskioldó tengely beépített karral rendelkezik, amely után a kerék kioldódik a villából, mintha kiesne. Ezért az ilyen típusú villákat "kieső" villának is nevezzük.

A "Thru-Axle" egy visszahúzható fix tengelyt használ a kerék rögzítésére, amely 9 mm, 12 mm, 15 mm vagy 20 mm átmérőjű lehet. A villák szélessége is többféle méretű lehet, ezért az aero tetőcsomagtartó használata előtt kihívások és kérdések merülnek fel a villa típusának és felszerelési módjának megválasztásával kapcsolatban. Erre a problémára fejlesztette ki a SeaSucker a HUSKE univerzális villarögzítő rendszert.

Tehát mi is az a HUSKE? A név az angol "HUb Standards Keep Evolving" rövidítése. Az alap egy univerzális tartó (külön megvásárolható), amelybe a kívánt kerékrögzítési típusnak megfelelő végeket lehet beilleszteni. Az eredmény a következő típusú kerékpárok szállításának lehetősége.

  • 9 mm x 100 mm QR gyorskioldó
  • 12 mm x 100 mm fix tengely (átmenő tengely)
  • 15 mm x 100 mm fix tengely (átmenő tengely)
  • 15 mm x 110 mm fix tengely (átmenő tengely)

A HUSKE Seasucker külön termékként is szerepel, amit külön is megvásárolhat, vagy szettben a megfelelő végadapterekkel.

Termék videó

Termék részletei
SEASUCKER
BA1428
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “SeaSucker HUSKE 9 x 100 mm-es adapter”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában