You cannot place a new order from your country. United States

Saris MAG szobakerékpár

Skladom

1020T

New

  • Mágneses ellenállás
  • Tisztességes, csendes működés tökéletes stabilitással
  • 5 fokos lineáris terhelés
  • Állítható stabilizáló karok
  • A hátsó kerék rögzítése gyorskioldóval (tartozék)
  • Opcionális adapter 142 x 12 mm és 148 x 12 mm fix tengelyhez
  • A kerékütköző gyors és egyszerű beállítása a trénerhez kézi csavarral
  • Kompatibilis a virtuális képzési alkalmazásokkal : Zwift, Rouvy stb.
  • 2019-ig a SARIS szobakerékpárok CycleOps márkanév alatt voltak.

More details

Data sheet

Zaj (32 km/h)72-76 db
TechnológiaMágneses
Ellenállás / terhelésLineáris, 5 - fokozatú
Ellenállás szabályozásKézi, kar
Max. köpenyszélesség2 hüvelyk (51 mm)
Kerékméret650b, 700c, 26", 27", 27,5", 29"
QR szélesség120 mm, 130 mm, 135 mm

More info

Letöltés

vízesés

csatlakozik

Szeretne edzeni a Zwift vagy a Rouvy virtuális alkalmazással?

Ehhez a trénerhez mindössze egy sebesség-/pedálfordulat-érzékelőre van szüksége. Ezen a linken tudod megvásárolni, ahol azt is megtudhatod, hogyan tovább

Természetesen jobb kint autózni az úton vagy az erdőben. De jobb bent lovagolni, mint nem utazni. Az 5 fokos lineáris terhelés mágnesfékkel közelebb visz a megszokott valósághű körülményekhez. A Saris MAG az Ön befektetése lehet, hiszen mint minden oktatónk, a gyártó a teljes készülékre és annak kifogástalan működésére garanciát vállal mindaddig, amíg Ön a tulajdonosa. A robusztus, de könnyű acélszerkezet állítható stabilizáló karokkal teljes és kompromisszumok nélküli stabilitást biztosít edzés közben. Ha virtuális alkalmazással szeretnél edzeni, akkor csak sebességérzékelőre van szükséged, a Mag szobakerékpár kompatibilis a Zwift, Rouvy, CycleOps alkalmazásokkal. Javasoljuk, hogy keskenyebb abroncsokat használjon, vagy kifejezetten ehhez készült gumiabroncsot edző.

Termék videó

Képzés virtuális alkalmazással

A Mag, Mag + és Fluid klasszikus oktatók, amelyek nem rendelkeznek az "okos" oktatók funkcióival, de ezeket a Zwifttel együtt is használhatod. A különbség az, hogy a klasszikus tréner nem kínál automatikus ellenállásváltást a tereptől és a Zwift pályaprofiljának nehézségétől függően. Megállapíthatja a játék sebességének csökkenését, és azt, hogy milyen lesz a lába, amikor felmászik, mivel több erőfeszítést kell tennie. Ezenkívül a Zwift csak a saját algoritmusa szerint kínál teljesítményadatokat, ellentétben az intelligens edzők adataival.

Nem számít az idő, az időjárás vagy a város zsúfoltsága, az egyik virtuális alkalmazással bárhol és bármikor élvezheti a vezetést. Egyszerűen csatlakoztassa az edzőcipőt, szálljon fel és lovagoljon. Ossza meg az útvonalakat ismerőseivel és barátaival, és hasonlítsa össze más felhasználókkal, miközben Ön irányítja az összes edzésadatot.

Egyetlen dolgot sem áldoztak fel a Saris edzőinek a legjobb edzési élmény elérése érdekében. Minden modellünk kompatibilis az összes virtuális edzésalkalmazással, mint például a Zwift, Rouvy, TrainerRoad stb.

És még ha nincs is "okos" funkciókkal rendelkező edzője, ez nem számít. Egy klasszikus trénert gyorsan és egyszerűen csatlakoztathat kedvenc virtuális edzésalkalmazásához néhány perc alatt egy külső ANT + vagy Bluetooth érzékelő segítségével.

other products in the same category:

Ask a question

If the question you have has not yet been answered here, use the form below to ask something about this addon.

(optional)
*(Required to be notified when an answer is available)
  • Emanuel Vojtek (09-02-2019) Všetko o CycleOps Mag. Nechám si poradit od odbornikov. Prosim kontaktujte ma telefonicky (0949 124420)v sobotu - nedelu (9-10.2), pripadne mailom. Viac vysvetlim v priebehu nasho kontaktu. Dakujem. S uctou Emanuel Vojtek (59)- Banska Bystrica. Answer:

Download

Saris MAG

Saris MAG Manuál (ANG)

Download (1.2M)

Saris MAG

Saris MAG obsluha (SK)

Download (56.21k)
-->