Ingyenes szállítás - Takera autószállítók
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 40000 ft feletti vásárlások esetén

Minőségi garancia - Takera autószállítók
14 nap a visszaküldésig

Természetesen ingyen és indoklás nélkül

Azonnal kiszállítjuk - Takera autószállítók
Prémium minőség

Minőségi termékek az aktív életmódhoz

Személyes átvétel - Takera autószállítók
Gyorsan akarod?

Az árut még aznap 14:00 óráig postázzuk Önnek

Saris MAG kerékpáros edző

219,00 € tax incl.
182,50 € tax excl.

Továbbiak hozzáadása

1020T

New

Semmi trükk vagy túlzás. Ha egy egyszerű módot keres beltéri kerékpározásra, megtalálta. Egyszerűen rögzítse az edzőt a kerékpár hátsó kerekére, és pedálozzon. Ráadásul a Mag öt ellenállási szintet kínál, így minden utazást saját ízlése szerint szabhat.

More details

More info

Zajszint: (32 km/h) 72 - 76 db.

Technológia: Mágneses ellenállás/terhelés Lineáris, 5 fokozatú.

Ellenállás szabályozás: kézi, kar.

Max. héj szélessége: 2" (51 mm).

Kerékméret: 650b, 700c, 26", 27", 27,5", 29".

Szélesség: QR 120 mm, 130 mm, 135 mm.

Letöltés

apály

csatlakozik

Szeretne edzeni a Zwift vagy a Rouvy virtuális alkalmazással?

Ehhez a trénerhez mindössze egy sebesség-/pedálfordulat-érzékelőre van szüksége. Megvásárolhatja az alábbi oldalon – lásd a tartozékokat, ahol azt is megtudhatja, hogyan tovább.

Természetesen jobb kint vezetni az úton vagy az erdőben. De a beltéri lovaglás jobb, mint a lovaglás nélkül. Az 5 fokozatú lineáris terhelés mágnesfékkel közelebb visz a megszokott valósághű körülményekhez. A Saris MAG az Ön befektetése lehet, hiszen mint minden oktatónk, a gyártó a teljes készülékre és annak kifogástalan működésére garanciát vállal mindaddig, amíg Ön a tulajdonosa. A robusztus, de könnyű acélszerkezet állítható stabilizáló karokkal teljes és kompromisszumok nélküli stabilitást garantál edzés közben. Ha virtuális alkalmazással szeretnél edzeni, csak egy sebességérzékelőre van szükséged, a Mag szobakerékpár kompatibilis a Zwift, Rouvy, CycleOps alkalmazásokkal. Javasoljuk, hogy keskenyebb gumiabroncsot használjon, vagy kifejezetten edzőgéppel való használatra készült abroncsot.

Termék videó.

Képzés virtuális alkalmazással

A Mag, a Mag+ és a Fluid klasszikus trénerek, amelyek nem rendelkeznek az "okos" trénerek funkcióival, de a Zwifttel együtt is használhatod. A különbség az, hogy a klasszikus tréner nem kínál automatikus ellenállásváltást a tereptől és a Zwift pályaprofiljának nehézségétől függően. A játék sebességének csökkenéséről és a lábairól mászás közben láthatja, mivel több erőfeszítést kell tennie. Ezenkívül a Zwift csak a saját algoritmusa szerint kínál teljesítményadatokat, ellentétben az intelligens tréner adataival.

Nem számít az idő, az időjárás vagy a városi dugó, az egyik virtuális alkalmazással bárhol és bármikor élvezheti a vezetést. Egyszerűen csatlakoztassa az edzőcipőt, vegye fel, és csak lovagoljon. Ossza meg az útvonalakat ismerőseivel és barátaival, és hasonlítsa össze magát más felhasználókkal, miközben Ön az összes edzésadatot kézben tartja.

A legjobb edzési élmények elérése érdekében a Saris trénerekben semmit sem áldoztak fel. Minden modellünk kompatibilis az összes virtuális edzésalkalmazással, mint például a Zwift, Rouvy,TrainerRoad és így tovább.

És ha nincs "okos" funkciókkal rendelkező edzője, az nem számít. Egy klasszikus edzőt gyorsan és egyszerűen, néhány perc alatt csatlakoztathat kedvenc virtuális edzésalkalmazásához egy külső ANT+ vagy Bluetooth érzékelő segítségével.

Accessories

other products in the same category:

Vaša otázka

Ak máte záujem o bližšie informácie k tomuto produktu, napíšte nám

(nepovinné)
*(na túto adresu Vám odošleme email)
  • Emanuel Vojtek (09-02-2019) Všetko o CycleOps Mag. Nechám si poradit od odbornikov. Prosim kontaktujte ma telefonicky (0949 124420)v sobotu - nedelu (9-10.2), pripadne mailom. Viac vysvetlim v priebehu nasho kontaktu. Dakujem. S uctou Emanuel Vojtek (59)- Banska Bystrica. Odpoveď

Download

Saris MAG

Saris MAG Manuál (ANG)

Download (1.2M)

Saris MAG

Saris MAG obsluha (SK)

Download (56.21k)