KIDWOOD Zebra Basic SZETT

385,00 € tax incl.
320,83 € tax excl.

Skladom 2 - 3 dni

New

Alapvető játszótér mosdókendővel és fa csúszdával.
Az oldalra forgatással megváltoztathatja a játék beállításait.

Fa - orosz nyír.

Ökológiai és biztonságos festés.

TUV tanúsítvány.

Alap mérete 105x103 cm.

Magasság: 100 cm.

Az oldalra forgatással megváltoztathatja a játék beállításait.

Maximális terhelés 90 kg.

More details

Data sheet

Teherbírás90 kg
MéretAlap mérete: 105x103 cmMagasság: 100 cm
AnyagFa - orosz nyír

More info

A KIDWOOD mászókeret 3 és 10-11 éves kor közötti gyermekek számára készült.
A készülék maximális terhelhetősége 90 kg. Ezt fontos figyelembe venni, ha egyszerre több gyerek játszik a mászókán. Felnőtt felügyelete mellett gyerekeknek mászni lehet.

Ha nem biztos abban, hogy valamelyik hegymászót megrendeli, és további információra van szüksége, írjon nekünk üzenetet az alábbi telefonszámon, vagy hívja a 0907 201 700 telefonszámot. A termék megrendeléséhez használja a „KOSÁRBA TESZ” gombot, vagy írja be címét az alábbi üzenetbe. és információt arról, hogy melyik termék érdekli.

IMG_6218-3.jpg
IMG_6228-0.jpg
IMG_8259-9.jpg
IMG_8266-1.jpg

A Zebra fából készült mászóka segít abban, hogy gyermeke fürge és egészséges legyen, és megtalálja a helyét a gyerekszobában. A Zebra nagyon jól használható rögzíthető tartozékokkal. Csatlakoztasson tornagyűrűket vagy kötéllétrát, és használja ki teljes mértékben a játékkészletet. A lehúzható háló, amely a létra másik oldalán található, lehetővé teszi, hogy gyermeke felmásszon, felmásszon a legmagasabb gerendára, majd le a létrán. A háló ideális a gyermek lábboltozatának gyakorlásához. Magassága miatt a Zebra különösen alkalmas ringatásra. Méretei: talp 105x103 cm, magasság 100 cm. Az alapkészlet alkotóelemei: függőleges létra, vízszintes rúd, többszínű háló és szőnyeg. Kiváló minőségű kidolgozás, biztonságos és környezetbarát anyagok - tömörfa és rétegelt lemez orosz nyírból + vízbázisú lakk. Kémiai és biztonsági vizsgálatok EN71, TUV Rheinland tanúsítványok szerint.

other products in the same category:

Vaša otázka

Ak máte záujem o bližšie informácie k tomuto produktu, napíšte nám

(nepovinné)
*(na túto adresu Vám odošleme email)