Capri BERLIN Elektromos kerékpár - English green

1 365,00 € 1 750,00 €
Adóval együtt

Capri az új berlini elektromos kerékpárt a múlt kerékpárjaira gondolva a mai technológiával tervezte. Ez egy időtlen kerékpár minden felhasználó számára. Ez a minden felhasználó számára tervezett elektromos kerékpár tökéletes kapcsolatot testesít meg a megbízhatóság és a bizalom között, a kerékpárok valaha volt legjobb árával és minőségével.

Leírás

A Capri Berlin elektromos kerékpár minimalista elektromos formátumot képvisel. A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb alkatrészek felhasználásával készült. Az egyedi "Green English" kivitelű Capri Berlin elektromos kerékpár egy mérettel rendelkezik, 1,55-1,85 méteres magassághoz ajánlott, vázmérete 48 cm, kerekei 28-as. 36 V-os, 250 W-os motorral rendelkezik, nyomatéka legalább 25 Nm állítható 5 szintű teljesítménnyel. A Capri Berlin mindössze 19,5 kg súlyú, Olaszországban készült - egy olyan országban, amely képviseli a kerékpár dizájnjában megtestesülő szellemet és értékeket. Caprinak sikerült egy időtlen és minimalista kerékpárt alkotnia. Minősége minden kerékpárost megnyerni fog. minőségével.

Akkumulátor

A maga nemében a legkönnyebb és legkisebb akkumulátor rejtett kábelekkel, a lehető legminimálisabb e-bike stílusért. Autonómia 40 km . 36V akkumulátor , 248'4Wh .

Motor

Bafang 250 W és 36 V, az egyik legmegbízhatóbb és legtartósabb motor a piacon.

Minimalista

Egyszerű és intuitív Bafang kijelzővel rendelkezik minden felhasználó számára.

Ideális első elektromos kerékpárnak. Szálljon fel és pedálozzon.

• Csomagolás: A kerékpárt dobozban szállítjuk, eltávolítva az első kereket, a kormányt és a pedálokat.

Hogyan szereld össze elektromos Capri kerékpárodat?

A kerékpár átadása után fontos a kerékpár megfelelő összeszerelése, ezen a folyamaton múlik majd az első tapasztalat a kerékpárral. Nem nehéz, és csak az alapvető készségekre és a kerékpárokkal kapcsolatos alapvető ismeretekre van szükség. Kétség vagy bizonytalanság esetén javasoljuk, hogy keresse fel a lakóhelye szerinti szervizt.

" frameborder="0">

Tippek, hogyan kell csinálni

Az alábbi videóban tippeket és ajánlásokat talál a Capri elektromos kerékpár első használata előtt. természetesen mindent, amire szüksége van, a kerékpárhoz mellékelt használati útmutató tartalmazza.

Termék részletei
BCBEEGR0793
Új

Adatlap

Súly19,6 kg
KeretHi-Ten acél AWI hegesztéssel. Északi geometria
MéretEgy méret: 190 x 120 x 68 cm (Teljes hossz x Maximális magasság x Kormány szélessége. Maximum) 1,55-1,85 méteres magassághoz ajánlott, keret 48 cm
AnyagButted Steel
Hossz190 cm
Kerékméret28"
Felszerelés és hajtásMotor 36V, 250W, minimum 25 Nm.5 teljesítményszint. Technológia Bafang.36V akkumulátor, 248'4Wh, max. sebesség 25 km/h, autonómia 40 km.
SzínKrém - "Krém"
Válogató7 sebességes sebességváltó Grip sebességváltó karral
FékekSaccon alumínium V-fék, elöl és hátul, nagyon megbízható minden környezetben
NyeregVictoria nyereg Olaszországban, rugóval
PedálokAlumínium csúszásgátló gumival és VP márkájú reflektorokkal
Központi összetételAcél átalakító 44 fogas alumínium karokkal
KerekekDuplafalú alumínium (ETRTO 25-622) INOX gerendákkal és alumínium agyakkal
Kormány markolatA nyereghez passzoló Progrip fogantyúk, ergonomikusak és nagyon kényelmesek.Alumínium váz, kényelmes és nyugodt utazás.
GumiabroncsokETRTO borítók (40-622). 700 x 38 C, 28"-os méretekkel
Sebesség7v
Villák25,4 mm alumínium
LámpákAz első és a hátsó LED-es lámpák magáról az akkumulátorról táplálkoznak
kiegészítőkSárvédők, láncvédő és állvány (kosár kompatibilis. A kosár nem tartozék) A kerékpárt eltávolított első kerékkel, kormányrúddal és pedálokkal szállítjuk.
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Capri BERLIN Elektromos kerékpár - English green”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában