Balance board WOODBOARDS SURF külön

109,00 €
Adóval együtt

A Woodboards Surf egyensúlyi deszka formájának, dizájnjának és általános megmunkálásának köszönhetően az ínyencek stíluseleme. A Woodboards Original görgő megvásárlásával szórakoztató és funkcionális egyensúlyi edzést, magerősítést és láberősítést kínál. Edzőtermekben és edzőtermekben is használják, például köredzés részeként. A szörfdeszka alsó része biztonsági ütközőkkel van ellátva, amelyek kijelölik a henger mozgási területét.

- vésett minta mandala stílusban
- szörfdeszka alakú egyensúlyi deszka
- ideális edzési segédeszköz minden deszkás sporthoz
- csúszásgátló felület
- egyedi kialakítás
- minden darab eredeti
- Cseh termék

Leírás

A Woodboards Surf egyensúlyozó deszka egy funkcionális sporteszköz és egyben nagyszerű dekoráció, még akkor is, ha éppen nem egyensúlyoz. A fedélzeti sportokhoz hasonló edzés és transzfer mérleg. Ez a gyakorlatot szórakoztatóvá és kreatívvá teszi. Ez felkészíti testét számos kiszámíthatatlan helyzetre az életben vagy a sportban.
Az egyensúlytábla felső része csúszásmentes felületből áll. A mandala dizájn a fa szerkezetébe történő gravírozással jön létre, majd az egyensúlyi tábla felületét védőlakkkal és csúszásgátló bevonattal kezeljük.
A WOODBOARDS egyensúlyi deszkák nagyszerű segítőtársak az olyan sportágakban, mint a snowboard, szörfözés, wakeboard, gördeszka, sárkányhajózás, síelés, küzdősportok, futball, jégkorong, tenisz, kézilabda, kerékpározás, BMX, torna, atlétika és még sok más.

Mérlegtábla:

• mérete: 88,5 x 35 cm
• anyaga: rétegelt bükkfa egyedi természetes mintával

Használja tiszta és száraz felületen.

Termék részletei
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Balance board WOODBOARDS SURF külön”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában