Saris BONES EX 2 - kerékpáros kerékpártartó

229,00 €
Adóval együtt

A legkeresettebb csomagtérajtós kerékpártartó az EX változatban 2 kerékpár számára kiküszöböli a hátsó légterelővel való érintkezést, így 20%-kal növeli a kompatibilis autók körét. Az új rögzítőszalagok a leggyorsabb működést teszik lehetővé, míg a tartó a legkeresettebb autók 89%-ával kompatibilis.

Leírás

A legkeresettebb csomagtérajtós kerékpártartó az új EX változatban 2 kerékpárhoz.

A tartókarok egyedi kialakítása lehetővé teszi a tartó rögzítését a műanyag hátsó légterelőn keresztül, amely a piac legkeresettebb autóinak szokásos kiegészítője.

A függőleges stabilizáló hevederek új, továbbfejlesztett kialakítása.

Az íves karok bevált kialakításával kombinálva a szállított kerékpárok különböző szinteken vannak elválasztva, ami minimálisra csökkenti a fontos mechanikai részeik súrlódását.

A BONES®-t letisztult íves vonalak és ebben a szegmensben teljesen új anyagok jellemzik, amelyekből készült.

Megjelenésük óta több mint 1,2 millió darabot gyártottak le saját gyárukban az USA-ban, amelyeket mára világszerte sikeresen értékesítenek.

6 - a hordozó horgonyzós hevederekkel történő irányított rögzítése garantálja a teljes stabilitást és megakadályozza a hordozó oldalirányú és függőleges elmozdulását vezetés közben.

A kerékpárok súlya a tartókarokról a hornyolt alumínium középkonzolra kerül, ami segít minimalizálni a horgonyszíjak terhelését. A hevederek végén található horgonyhorgok vinilréteggel vannak kezelve, amely megvédi az autó karosszériáját az érintkezési ponton a karcolásoktól.

A hordozó felszerelése az autóra gyors és problémamentes.

A tartókarok ívelt formája szinte minden autótípussal kompatibilis – a szedánoktól és a ferdehátútól az MPV-kig és SUV-kig, és a hátsó légterelővel felszerelt autók sem jelentenek problémát.

Gyors hozzáférés a kerékpárokhoz, emelés és a tetőn való egyensúlyozás nélkül.

Az UV-álló és 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készült Bones a legkönnyebb kerékpártartó a piacon.

A Bones hordozó hordozó karjai és támasztó lábai soha nem rozsdásodnak.

A kerékpárt egyenletesen kell tárolni, pl. ha nem szabványos vázas kerékpárja van, vagy teljes felfüggesztésű kerékpárja van, vagy női kerékpárhoz, lehetőség van vázadapter vásárlására, melyet az alábbi menüben talál (tartozékok).

A Saris hordozók eredeti tartozékai és tartozékai fokozzák és gyakran javítják ennek a terméknek az előnyeit.

Használat előtt olvassa el az utasításokat, és mindig mérlegelje saját döntését.

A legtöbb autó esetében a csomagtérajtó-tartó használatához szükség van egy duplikált fénytábla vásárlására, ha a hátsó lámpák vagy a rendszámtábla le van takarva. Az alábbi ajánlatban külön vásárolhat egy kiegészítő fényrámpát tartóval az EČV-hez. Ha nem biztos benne, vagy tanácsra van szüksége, írjon nekünk.


Az autó hátsó ajtajára szerelhető kerékpártartók nem univerzálisak, ezért az ilyen típusú tartó vásárlása előtt ellenőrizni kell, hogy kompatibilis-e az autójával.

MEGFELELŐ MODELL AZ AUTÓJÁHOZ?


Letöltés GYORS TELEPÍTÉS.

csatlakozik NEM NÖVELI A FOGYASZTÁST.

apály KOMPATIBILITÁS.

Termék videó.

Termék részletei
SARIS
804
Új
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Saris BONES EX 2 - kerékpáros kerékpártartó”


.png .jpg .gif

Bejelentkezés

Megamenu

A kosarad

Nincs több termék a kosarában