You cannot place a new order from your country. United States

Saris SOLO 1-es kerékpár

Na sklade

102

New

Alacsony ár, szupergyors össze- és szétszerelés és kompakt méretek

Prémium minőség

100%-ban rozsdamentes anyagokból készült

1 kerékpárhoz 16 kg-ig

Reteszelő biztonsági hevederek és "Anti Sway" kerékpárstabilizátor

Az USA-ban készült

More details

Data sheet

Súly1,2 kg
Teherbírás16 kg
Hordozó típusaA hátsó ajtónál
Kerékpárok maximális száma1 kerékpár
ZáróNem

More info

Egyszerű, kényelmes, Solo™

A Saris Solo™, az első és egyetlen tartó a hátsó ajtóhoz mechanikai beállítások nélkül, a legegyszerűbb és legolcsóbb módot kínálja egy kerékpár szállítására, akár csak a városból, akár egy hosszabb útvonalon.

A Solo™ 1 - kerékpártartó praktikus és kényelmes lehetőség kerékpár szállítására, kompakt és egységes vázát felszerelheti autója hátsó ajtajára, bepakolhatja a kerékpárt és már indulhat is! Nem kell semmit mechanikusan beállítani.

Ezenkívül ezek a kis méretek és könnyű súly lehetővé teszik a hordozó könnyű tárolását, amikor nem használja.

A Saris Solo™ azt az egyszerűséget hozza a szegmensbe, amelyre a kerékpárosok vágynak. Az alacsony vételárral kombinálva mindenki többet fektethet kerékpárba.

Az autón történő össze- és szétszerelés valóban nagyon egyszerű, a Solo tartó még dinamikusabb menet közben is stabil. Garantáltan megállja a helyét, és a bringa ott van, ahol szeretné

Fabio Pedrini tervező tervezte, akinek műhelyéből származik a legendás Saris Bones™ is – az évtizedek legkeresettebb hátsó ajtós kerékpártartója a világon.

A Solo ™ ugyanolyan nagy szilárdságú, 100%-ban újrahasznosítható műanyag keverékből készül, amely garantálja a termék hosszú élettartamát. Ráadásul ez az egységes váz nem rozsdásodik, és bármilyen kerékpár szállítására alkalmas, akárcsak más hordozók.

A kerékpárt egyenletesen kell tárolni, pl. ha nem szabványos vázas kerékpárja van, vagy teljesen rugós kerékpárja van, vagy női kerékpárhoz, akkor lehetőség van vázadapter vásárlására, amit e-shopunkban is megtalál (ajánlatot lásd lentebb). Az eredeti Saris hordozótartozékok és fejlesztések kiemelik és gyakran fokozzák ennek a terméknek az előnyeit.

Használat előtt olvassa el az utasításokat, és mindig mérlegelje saját döntését. Ezenkívül a legtöbb autóban a hátsó ajtó tartójának használatához duplikált fényjelzést kell vásárolni, ha a hátsó lámpákat vagy az ECV-t letakarják. E-shopunkban vásárolhat további fényrámpát ECV tartóval. Ha bizonytalan vagy szüksége van tanácsot vegye fel velünk a kapcsolatot.


Az autó hátsó ajtajára szerelhető kerékpártartók nem univerzálisak, ezért az ilyen típusú tartó vásárlása előtt ellenőrizni kell, hogy kompatibilis-e az autójával.

MEGFELELŐ MODELL AUTÓJÁHOZ?


Letöltés GYORS TELEPÍTÉS

csatlakozik NEM NÖVELI A FOGYASZTÁST

vízesés KOMPATIBILITÁS

Telepítési videó

Accessories

other products in the same category:

Ask a question

If the question you have has not yet been answered here, use the form below to ask something about this addon.

(optional)
*(Required to be notified when an answer is available)

Download

-->