Balančná doska WOODBOARDS SURF samostatne

€109.00
Tax included

Balančná doska Woodboards Surf je štýlovka pre fajnšmekrov vďaka svojmu tvaru, dizajnu a celkovému spracovaniu. Pri dokúpení valca Woodboards Original ponúka zábavný a funkčný tréning rovnováhy, posilnenie stredu tela a posilnenie nôh. Svoje uplatnenie nachádza aj v telocvičniach a posilňovniach napríklad ako súčasť kruhového tréningu. Spodná strana surfu je opatrená bezpečnostnými zarážkami pre vytýčenie priestoru pohybu valca.

   - gravírovaný vzor v štýle mandaly
   - balančná doska v tvare surfu
   - ideálna tréningová pomôcka pre všetky boardové športy
   - protišmykový povrch
   - jedinečný dizajn
   - každý kus je originál
   - český výrobok

Description

Balančná doska Woodboards Surf je funkčná športová pomôcka a zároveň skvelá dekorácia, aj keď práve nebalancujete. Trénujte a prenášajte rovnováhu podobne ako u boardových športov. Cvičenie sa tak stáva zábavné a kreatívne. Pripravíte tak svoje telo na mnoho životných či športových nepredvídateľných situácií.
Vrchnú časť balančnej dosky tvorí protišmykový povrch. Dizajn mandaly je vytvorený gravírovaním do štruktúry dreva a následne je povrch balančnej dosky ošetrený ochranným lakom a nánosom protišmykovej vrstvy.
Balančné dosky WOODBOARDS sú skvelým pomocníkom pre športy ako je napríklad snowboarding, surfing, wakeboarding, skateboarding, kiteboarding, lyžovanie, bojové športy, futbal, hokej, tenis, hádzaná, cyklistika, BMX, gymnastika, atletika a mnohé ďalšie.

Balančná doska:

   • rozmer: 88,5 x 35 cm
   • materiál: vrstvené bukové drevo s jedinečnou prírodnou kresbou

Používajte na čistom a suchom povrchu.

Product Details
New
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Balančná doska WOODBOARDS SURF samostatne”


.png .jpg .gif

Sign in

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart