Original mega set s darčekom - WOODBOARDS ORIGINAL KOMPLET + REHABO 360 + prepravná taška + tričko zadarmo

€259.00
Tax included

Mega set balančných pomôcok ktorý obsahuje:

balančnú dosku Woodboards Original, balančný valec Woodboards Original, Woodboards Rehabo 360, prepravnú tašku a tričko ako darček zadarmo.

- ideálne tréningové pomôcky pre všetky boardové športy
- tréning rovnováhy a koordinácie pohybu
- efektívne a zábavné cvičenie pre každého
- pri Rehabo 360 otáčanie sa o 360 °
- náklon do všetkých strán
- posilnenie stredu tela a nôh
- spevnenie postavy
- zábavný a kreatívny tréning, ktorý vás bude baviť
- laserovo vypálené loga
- český produkt

Description

Balančná doska Woodboards Original je vybavená protišmykovou nášľapnou vrstvou a tiež spodnými zarážkami, ktoré vytyčujú priestor pre pohyb valca.

Balančný valec Woodboards Original v kombinácii s balančnou doskou Woodboards Original slúži ako tréningová pomôcka pre nácvik rovnováhy, koordinácie, posilnenie stredu tela a nôh. Vďaka 4ks protišmykových pruhov nedochádza k preklzu medzi balančnou doskou a valcom, takže sa môžete bezpečne púšťať aj do tých najväčších náklonov. Môžete tak využiť maximálneho náklonu pri balansovaní bez najmenšieho preklzu.

Woodboards Rehabo 360 slúži na prenášanie rovnováhy v rozmedzí 360 stupňov. Používa sa samostatne alebo v kombinácii s balančnou doskou. Balansovanie sa tak stáva zábavné a kreatívne. Svoje uplatnenie nachádza aj v telocvičniach a posilňovniach napríklad ako súčasť kruhového tréningu. Pripravte tak svoje telo na mnoho životných či športových nepredvídateľných situácií.

Balančné dosky a valce Woodboards sú skvelým pomocníkom pre športy ako je napríklad snowboarding, surfing, wakeboarding, skateboarding, kiteboarding, lyžovanie, bojové športy, futbal, hokej, tenis, hádzaná, cyklistika, BMX, gymnastika, atletika a mnohé ďalšie. Naučíte sa prenášať váhu zo strany na stranu a zapojíte tak celé telo do aktívneho pohybu. Trénujte a prenášajte rovnováhu podobne ako u boardových športov.

Obsah balenia:

• balančná doska Woodboards Original
• balančný valec Woodboards Original
• Rehabo 360
• prepravná taška Woodboards
• tričko ako darček zadarmo

Používajte na čistom a suchom povrchu.

Product Details
WOODBOARDS
New
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Original mega set s darčekom - WOODBOARDS ORIGINAL KOMPLET + REHABO 360 + prepravná taška + tričko zadarmo”


.png .jpg .gif

Sign in

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart